O NAMA

Redovna nega, regeneracija I rejuvenacija kao esencija zdrave i negovane kože

Naša misija

Naša misija je da negujemo klasičnu lepotu, eleganciju i zdravlje i da učinimo da se osećate lepo i spolja i iznutra.

Posvećenost

Odlikuje nas posvećenost, vrhunska usluga i upotreba najsavremenijih preparata I metoda na svetskom tržištu.

Prim. dr sc. med. Sanja Perić

Na čelu našeg tima nalazi se prim. dr sc. med. Sanja Perić, iza koje stoji 25 godina iskustva u dermatovenerologiji I antiaging medicini, kao i 10 godina internacionalnog iskustva.

Ona svoju karijeru započinje 1997. god u Centru estetske medicine Doma zdravlja Niš (“Kuća lepote”), gde je organizovala I vodila tu ustanovu 10 godina.
Nakon toga provodi još 8 godina kao šef Odeljenja na dermatovenerologiji u DZ Niš. Zatim započinje internacionalnu karijeru I nakon višegodišnjeg angažovanja na prestižnim klinikama u Kuvajtu vraća se u Niš i otvara svoju privatnu ordinaciju.

Sertifikate na polju anti-aging I estetske medicine stekla je u svetskim edukacionim centrima u Dubaiju, Ženevi, Barseloni, Milanu I Parizu I član je većeg broja udruženja za estetsku I antiaging medicinu.

Doktorirala je na polju estetske medicine 2011. godine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu I time stekla zvanje doktor medicinskih nauka.
Doktorska disertacija je objavljenja u formi knjige od strane Lambert Academic Publishing-a u Nemačkoj pod nazivom “Effects of local Usage of Glicolic Acid in the Tretment of Acne”. Masterirala je u Nemačkoj na temu “Skin Rejuvenation”.
Zvanje primarius stekla je 2012. godine.

Naš tim

Naš tim čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom

Prim. dr sc. med. Sanja Perić

CEO

dr Lidija Mihajlović Mirašević

spec. Dermatovenerologije

Video tura naše ordinacije